logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-10-24 23:33
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
A fitnesz és testépítés magyar bajnokai
Magyarország legnépszerűbb sportjai közzé tartozik a fitnesz, a testépítés! A magyar, nemzetközi, és világsikereknek se szeri, se száma, így méltán mondhatjuk el, hogy egyúttal ez az egyik legeredményesebb sportnak számít. További részletek a linken!
Radar ajánlat
Bomba jó
Jó választás

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-09-16 18:54
SzakemberDIRECT kiemelés Top csomag 365 nap tripla marketing
Esztergom
0 Ft
Hogyan találtam állást a SzakemberDIRECT-en?
Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet!
Radar ajánlat

Feladva:2019-04-08 16:55
Tiszaújváros
85 000 Ft
Részben bútorozott, 2 szobás lakás!
Tiszaújvárosban a Munkácsy úton épült társasház 2. emeletén hosszútávra kiadó 51 nm-es, 2 szobás, részben bútorozott, szép állapotú, klímás lakás. A lakás paraméterei: - Az ingatlan kitűnő elrendezésű, kényelmesen élhető. - A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, redőnnyel felszereltek. - A szobák laminált padlóval az egyéb helyiségek járólappal burkoltak, falai festettek. - A fürdő és WC külön helyiségben található, ízléses kialakítású. - A nagy méretű konyha hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, 6 személyes étkező asztallal és székekkel felszerelt. - A kisebbik szoba teljes körűen bútorozott, a nagyobbik szoba jelenleg üres. - Klíma a lakásban felszerelt. - A közlekedőben beépített szekrény található. Az épület előtt lévő nagy parkolóban biztonságosan megoldható a parkolás. A társasház a város egyik közkedvelt részén fekszik. Pár perc sétával elérhető iskola, óvoda, bolt, stb. Kiadási feltételek: • hosszú távra bérbeadó • 2 havi kaució+1 havi bérleti díj a bérleti szerződés aláírásakor fizetendő • havi költség: 85.000Ft/hó bérleti díj +rezsi Kérem, hívjon, ha szeretné megtekinteni az ingatlant! A Bérlőink részére szolgáltatásunk díjmentes, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását segítjük!

Feladva:2019-04-04 13:30
Tiszaújváros
100 000 Ft
Tiszaújvárosban igényes, berendezett, 2 szobás
Tiszaújvárosban a Rózsa út központi részén lévő tégla építésű társasházban kiadó 49nm-es, 2 szobás, klímás, igényesen kialakított és teljes körűen berendezett lakás. A lakás paraméterei: - A külön nyíló szobák laminált padlóval burkoltak, falai festettek. - A hálóban franciaágy, a nappaliban kényelmes bőr, ágyazható sarokülő található modern szekrényekkel kiegészítve. - A szoba mennyezetére ventilátoros lámpa került felszerelésre. - A déli fekvésű napfényes helyiségek melege klímával hűthető. - Nyílászárók hőszigetelt műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. - A függönyök is illeszkednek a lakás stílusához. - Belső ajtók fa, pácolt ajtók. Bejárati ajtó két zár szerkezetes, biztonsági ajtó. - Az igényesen kialakított konyha is teljes körűen felszerelt és gépesített a beépített mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámúval és főzőlap + sütővel. - A szintén felújított, ablakkal rendelkező fürdőben mosógép is megtalálható. - A lakáshoz saját pince tartozik. A társasház a város központi részén fekszik. Pár perc sétával elérhető önkormányzat, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, stb. A parkolás az épület mögött lévő belső nagy parkolóban biztonságosan megoldható. Jelenleg üres, akár azonnal költözhető ez az igényesen kialakított és berendezett ingatlan. Igazi, kényelmes otthont nyújt új bérlőjének! Kiadási feltételek: • hosszú távra kiadó • 2 havi kaució+1 havi bérleti díj a bérleti szerződés aláírásakor • havi költség: 100.000Ft/hó bérleti díj +rezsi Amennyiben felkeltettem az érdeklődését jöjjön és nézze meg a lakást! Bérlőink részére szolgáltatásunk díjmentes, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását segítjük!

Feladva:2019-04-04 09:27
Tiszaújváros
180 000 Ft
Tiszaújvárosban stílusos, erkélyes stúdió la
Tiszaújváros kertvárosában lévő társasház 3. emeletén kiadó 35nm alapterületű, 8nm erkéllyel, amerikai konyhás nappalival - hálóval kialakított, ízlésesen berendezett stúdió lakás. A lakás paraméterei: - teljes körűen berendezett és felszerelt lakás - konyhaszekrénybe mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, mosógép beépítve - háló rész és az amerikai konyhás nappali egy légtérben - világos, napfényes helyiségek - kényelmesen élhető nagy erkély - hőszigetelt nyílászárók - klíma beszerelve - alacsony rezsi, mérhető fogyasztás víz, villany, fűtés - modern berendezés, igényes fürdőszoba - lakás stílusához illeszkedő függönyök - bejárati ajtó két zár szerkezetes, biztonsági ajtó A lakáshoz autóbeállóhely is tartozik, melynek értékét már a bérleti díj tartalmazza. Így a parkolás kényelmesen és biztonságosan megoldható a társasház zárt udvarán. Jelenleg üres, akár azonnal költözhető ez a stílusosan kialakított lakás. Kiadási feltételek: - hosszú távra kiadó - 2 havi kaució+1 havi bérleti díj a bérleti szerződés aláírásakor fizetendő - havi költség: 180.000Ft/hó bérleti díj +rezsi Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem, hívjon és egyeztessünk időpontot! Bérlőink részére szolgáltatásunk díjmentes, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását segítjük!

Feladva:2019-04-03 10:55
Tiszaújváros
200 000 Ft
Tiszaújvárosban, új építésű erkélyes laká
Tiszaújváros új építésű lakóparkjában lévő társasház 3. emeletén kiadó 45 nm alapterületű, amerikai konyhás nappalival, hálóval, 7nm erkéllyel kialakított, berendezett és teljes körűen felszerelt új lakás. A lakás paraméterei: - új állapotban van, első bérlőjét várja - világos, napfényes helyiségei ízléses berendezést kaptak - kényelmesen élhető, délnyugati fekvésű erkély tartozik hozzá - hőszigetelt nyílászárók rovarhálóval, redőnnyel felszereltek - klíma beszerelt - rezsije alacsony; víz, villany, fűtés fogyasztás mérhető - tv - internet szolgáltatás bekötve - igényes fürdőszoba, mosógéppel felszerelve - WC külön helyiségben található - konyhaszekrénybe mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény beépítve - biztonsági bejárati ajtó két zárszerkezetes A lakáshoz tartozó autóbeállóhely értékét a bérleti díj tartalmazza. A parkolás így a társasház zárt területén biztonságosan megoldható. A lakáshoz külön bérelhető garázs is 30.000 Ft/ hó áron. A Keleti-Városkapu Társasház a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strand fürdő és Spar Lévai úti üzletének szomszédságában helyezkedik el a kertvárosi részen. A vásárlás így kényelmesen megoldható, de pár perc sétával elérhető posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda stb. Jelenleg üres, akár azonnal költözhető. Legyen Ön az első lakója ennek a stílusosan kialakított lakásnak! Kiadási feltételek: - hosszú távra kiadó - 2 havi kaució+1 havi bérleti díj a bérleti szerződés aláírásakor fizetendő - havi költség: 200.000Ft/hó bérleti díj +rezsi Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem, hívjon és egyeztessünk időpontot! Bérlőink részére szolgáltatásunk díjmentes, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását segítjük!

Feladva:2019-03-08 09:44
Tiszaújváros
9 500 000 Ft
Tiszaújvárosban panelprogramos kislakás eladó!
Tiszaújváros, Bólyai János közben panelprogramos társasház 4.emeletén eladó a képeken látható 35nm-es, nappali + fél szoba elrendezésű felújítandó lakás. A lakás leírása: - A nyílászárók hőszigetelt, műanyagok. - Déli tájolásának köszönhetően napfényes, világos. - A helyiségek falazata jelenleg tapétás. - Szobák, előszoba, konyha laminált padlóval burkoltak. - A fürdő járólappal és csempével fedett. - Konyhában villanytűzhely található. - A panelprogramnak köszönhetően rezsiköltsége nagyon kedvező. - Közös pince tartozik hozzá. A lakás felújítandó, így az új tulajdonosa saját ízlés szerint alakíthatja a helyiségeket. Az épület külsőleg 20cm vastag szigetelést kapott, a lépcsőház is felújított, tiszta és rendezett. A társasház kitűnő helyen fekszik, infrastruktúrája kimondottan jónak mondható. Pár perc sétával elérhető a Piramis bevásárló központ, bolt, iskola, óvoda, bölcsőde. A parkolás az épület mellett lévő belső nagy parkolóban biztonságosan megoldható. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését jöjjön és nézze meg a lakást! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes! Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Feladva:2018-12-11 16:56
Tiszaújváros
150 000 Ft
Igényesen berendezett, 2+1 szobás lakás hosszú
Tiszaújváros, Szent István úton lévő társasház 3. emeletén hosszútávra kiadó 60nm-es, 2+1 szobás, erkélyes, kiváló állapotú, teljes körűen felszerelt és berendezett lakás. A lakás paraméterei: Az egész lakás bútorzata igényes, méretre szabott, egyedi készítésű. Az otthonos szobák szőnyegpadlóval burkoltak, falai festhető tapétásak. A nagy szoba nappaliként funkcionál. A hálószobában kényelmes franciaágy található gardróbszekrénnyel, komóddal, éjjeli szekrénnyel. A kisebbik szoba jelenleg dolgozó szobaként került berendezésre. A 2 db televízió szintén a lakók kényelmét szolgálja. Az ízléses konyha 4 személyes étkezőasztallal, hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, villanysütővel, mikróhullámú sütővel, mosogatógéppel és egyéb konyhai eszközökkel felszerelt. A fürdőben mosógép van elhelyezve. A lakás Kelet-Nyugat tájolású, napfényes és szép kilátással rendelkezik város központra. Parkolás a társasház mindkét oldalán kialakított autó beállóhelyen biztonságosan megoldható. Kiadási feltételek: • Hosszútávra bérbeadó • 2 havi kaució+1 havi bérleti díj a bérleti szerződés aláírásakor fizetendő • havi költség: 150.000Ft/hó bérleti díj + rezsi Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően infrastruktúrája kiváló, minden pár perc sétával elérhető: bolt, piac, iskola, óvoda, posta, önkormányzat, orvosi rendelő, buszpályaudvar. Bérlői számára kényelmes lakhelyet biztosít ez a lakás. Kérem, hívjon, ha szeretné megtekinteni az ingatlant! A Bérlőink részére szolgáltatásunk díjmentes, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását segítjük!

Feladva:2018-11-08 14:37
Tiszaújváros
12 000 000 Ft
Sajószöged - családi ház Tiszaújváros közel
Eladó Tiszaújváros közvetlen közelében több mint 2000 négyzetméteres területen egy felújítandó családi ház melynek hasznos alapterülete 125 négyzetméter: 4 szobába, előszoba, konyha, fürdő, wc, tároló helyiségek, veranda, padlástér. Az ingatlanhoz tartozik egy 33 négyzetméteres pince is. Mivel saroktelken áll ezért két utcáról is megközelíthető. Az épület első része 1950-ben épült vályogból, majd második ütemben 1978-ban hozzáépítették a lakóépület többi részét téglából és szilikátból. Infrastrukturálisan jól ellátott terület. Tömegközlekedése jó, intézmények, üzletek gyalogos közelségben elérhetőek.

Feladva:2018-11-06 15:27
Tiszaújváros
2 990 000 Ft
Kesznyéten, 3 szobás, belsőleg felújított csa
Kesznyéten központjához közel, csendes utcában eladó 2077nm-es telken, 3 szobás, 69 nm nettó alapterületű, egy szintes, jó elrendezésű, belülről teljes körűen felújított családi ház. Az épület leírása - alapja: beton, kátrány papírral fedve - falazata: vályog + vertfal keverék, 50cm-es vastagság, az új épületrész szilikát - födémszerkezete: fagerenda - tetőszerkezete: fagerendából készült sátortető, cserép fedés - külsőleg részben újra vakolt, dryvit hálóval borított - villany és vízvezeték rendszer cserélve - vezetékes víz, villany, éjszakai áram bekötve, szennyvíz kivezetve A lakás leírása - nettó alapterülete: 69 nm, 2 szoba + nappali elrendezésű - napfényes, déli és nyugati tájolás, világos helyiségek - jó állapotú, frissen festett és tapétázott falak, - szobák laminált padlóval, egyéb helyiségek járólappal burkoltak - fehérre festett belső ajtók, Hi-sec biztonsági bejárati ajtó - kandallóval fűtött, - műanyag, hőszigetelt nyílászárók, szúnyoghálóval felszereltek - nagy méretű fürdő, WC-vel együtt A családi ház jól élhető belső terekkel rendelkezik, melyek elrendezése az alaprajzon megtekinthető. Adottsága alapján kényelmes terasz is kialakítható. A telek a Sajó irányában lejt, jelenleg műveletlen. Kisebb ráfordítással gyönyörű kert varázsolható belőle. Kesznyéten község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Tiszaújvárosi járásban található, Tiszaújvárostól közúton kb. 3 km-re, Miskolctól kb. 30 km-re. Területi elhelyezkedéséből adódóan sokféle munkahelyi lehetőség kínálkozik. Amennyiben szeretné megvásárolni ezt a barátságos otthont, akkor jöjjön és nézze meg! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes. Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Feladva:2018-09-12 10:50
Tiszaújváros
20 276 400 Ft
CSOK 10+10 MFT + ÚJ LAKÁS - TISZAÚJVÁROS!
ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK LEKÖTHETŐK! Lakás paramétere: Az alaprajzon látható 4. emeleti lakás nappali + 2 fél szoba elrendezéssel 60,08 nm alapterületű, melyhez 4,50 nm-es erkély tartozik. Társasház bemutatása: Tiszaújváros Keleti részén épülő Keleti-Városkapu Lakópark a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strand Fürdő és Spar Bevásárlóközpont Lévai úti üzletének szomszédságában helyezkedik el. Az itt épülő társasházak igényes, modern külső megjelenésükkel beilleszkednek a kertvárosi övezetbe. Az újonnan épülő 63 lakásos társasház 4 lépcsőházból áll. A földszinti részén garázsok kerülnek kialakításra egyedi megközelítéssel. Két lépcsőházban 3 szinten, két lépcsőházban 5 szinten találhatóak a különböző méretű és elrendezésű lakások, melyek már leköthetők. Az 5 emelet magas lépcsőházakban lift is található. A társasház úttal, járdával tereprendezett területén fedett gépkocsibeálló, autóbeállóhely is vásárolható. A társasház építését két ütemben tervezik. A I. ütemben, 2018. tavaszán 31 lakás építése indul, melynek tervezett átadása: 2019. Nyara A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK) és akár a kedvező kamatozású hitel is. A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja. Az újépítésű lakások vásárlása esetén 15MFt-os értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4%-os illeték fizetendő. Az ingatlanok emelt szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, így az új tulajdonosok saját ízlésüknek, igényüknek megfelelően alakíthatják lakásuk belsejét. A látványtervek, alaprajzok, szint rajzok megtekinthetők irodánkban. A lakások műszaki tartalmát is megismerhetik. Kérem, hívjon a felmerült kérdésekkel, szívesen állok rendelkezésére! Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes és teljeskörű mind a vásárlás , mind a hitelfelvétel terén! Lakáskassza megtakarítás és a hozzátartozó kedvező kamatozású, FIX, forint alapú kölcsön is felhasználható a vásárlásnál!

Feladva:2018-09-12 10:43
Tiszaújváros
20 366 500 Ft
ÚJÉPÍTÉS, CSOK, FIX KAMATOZÁSÚ HITEL-TISZAÚ
ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK LEKÖTHETŐK! Lakás paramétere: Az alaprajzon látható lakás nappali + 2 fél szoba elrendezéssel 58,65 nm alapterületű, melyhez 10,12 nm-es erkély tartozik és az 2. és 3. emeleten egyaránt megtalálható. Társasház bemutatása: Tiszaújváros Keleti részén épülő Keleti-Városkapu Lakópark a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strand Fürdő és Spar Bevásárlóközpont Lévai úti üzletének szomszédságában helyezkedik el. Az itt épülő társasházak igényes, modern külső megjelenésükkel beilleszkednek a kertvárosi övezetbe. Az újonnan épülő 63 lakásos társasház 4 lépcsőházból áll. A földszinti részén garázsok kerülnek kialakításra egyedi megközelítéssel. Két lépcsőházban 3 szinten, két lépcsőházban 5 szinten találhatóak a különböző méretű és elrendezésű lakások, melyek már leköthetők. Az 5 emelet magas lépcsőházakban lift is található. A társasház úttal, járdával tereprendezett területén fedett gépkocsibeálló, autóbeállóhely is vásárolható. A társasház építését két ütemben tervezik. A I. ütemben, 2018. tavaszán 31 lakás építése indul, melynek tervezett átadása: 2019. Nyara A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK) és akár a kedvező kamatozású hitel is. A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja. Az újépítésű lakások vásárlása esetén 15MFt-os értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4%-os illeték fizetendő. Az ingatlanok emelt szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, így az új tulajdonosok saját ízlésüknek, igényüknek megfelelően alakíthatják lakásuk belsejét. A látványtervek, alaprajzok, szint rajzok megtekinthetők irodánkban. A lakások műszaki tartalmát is megismerhetik. Kérem, hívjon a felmerült kérdésekkel, szívesen állok rendelkezésére! Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes és teljeskörű mind a vásárlás, mind a hitelfelvétel terén! Lakáskassza megtakarítás és a hozzátartozó kedvező kamatozású, FIX, forint alapú kölcsön is felhasználható a vásárlásnál!

Feladva:2018-08-10 11:20
Tiszaújváros
110 000 Ft
Bőr ülőgarnitúra eladó (3+2)
Bőr ülőgarnitúra : 2+3 (fotel és egy kanapé) eladó. Megkímélt állapotban, szűcsmesterrel varratott, új lecipzározható marhabőr huzattal. Fa része is sérülésmentes, erős és masszív.

Feladva:2018-06-29 08:43
Tiszaújváros
250 000 Ft
Volkswagen Golf 1.4
Eladó Vw Golf 3 autóm másik autóra váltás miatt. Korához képest szép állapotban van, minimális esztétikai hibák vannak rajta. Generátor és fékbetétek cserélve lettek benne és új kipufugó rendszert kapott. Kis fogyasztással, jó motorral, vezérlés nem rég lett rajta cserélve. Friss műszaki!! 2019.06. Elektromos ablakok Évjárat: 1996 Tel.: 06202948261

Feladva:2018-06-07 17:20
Tiszaújváros
13 500 000 Ft
Oldal Ferencnè
Tiszaújvárosba 51nm-es panelprogramos nagykonyhás,felújított klímás lakás eladó.

Feladva:2018-01-10 13:17
Tiszaújváros
16 000 000 Ft
Tiszaújváros-Szederkény városrészben összkomfortos családi ház a Termál-fürdő közelében
Tiszaújváros-Szederkény városrészben összkomfortos családi ház a Termál-fürdő közelében eladó. 2 szoba amerikai konyha+nappali A telek mérete 1691 m2 A ház mellett garázs és melléképület Tégla és szilikát falak, konvektoros fűtés, két szoba, amerikai konyha nappalival, külön fürdőszoba és WC. A ház és a kert mérete alapján családi ház használat mellett, alkalmas idegenforgalmi célokra, turizmusra, vagy bérbeadásra is.

Feladva:2017-10-31 15:31
Tiszaújváros
1 600 Ft
Egyedi fényképes, szöveges puzzle
Egyedi fényképes, szöveges puzzle Bármilyen más szöveggel és képpel is kérhető! Igazán egyedi ajándék!! Méret: A5 20 X 15cm ÁR: 1.600.- A4 20 X 30cm ÁR: 1.800.- A3 40 X 30cm ÁR: 2.400.- A kép: Szublimációs-nyomtatóval nyomtava és hőpréssel készül. A kép felülete fényes, nem kopik le. Fizetési lehetőségek: - átutalás - utánvétel - rózsaszín csekk (ha nem tudsz utalni) - postán borítékban (ha nem tudsz utalni) Postaköltség: Előre utalás után postai küldeményként: Levélben a mérettől függően... Posta csomagautomata 490.- (érte kell menni…) Postán maradó 550.- (borítékban, a vevő felelősségére, érte kell menni…) Vaterafutár 950.- (Vaterán kell megvenni… Posta házhoz szállítás) Postán maradó csomag 990.- (érte kell menni…) MPL 1090.- (Posta házhoz szállítás) 11600006-00000000-78279148 ERSTE BANK Számlatulajdonos: Guruló-ló kft Vagy befizeted rózsaszín csekken, vagy elküldöd borítékban ...ha nem tudsz utalni... Utánvételes csomag költsége: MPL futárszolgálattal: 1.440.- Postán maradón: 1.340.- Posta csomagautomatába: 950.- Tiszaújvárosban ingyenes kiszállítás, átvehető előre megbeszélt időpontban . A környező településekre 5.000 forint fölötti vásárlásnál ingyenes kiszállítás. 10.000 forint fölötti vásárlásnál ingyenes postaköltség (kivéve az utánvételes rendelést!)! Rendelés: lilidizajn@freemail.hu 30 / 4567 241 Facebook: Lili Dizájn Nézze meg többi termékünket is: https://www.facebook.com/Lili-Diz%C3%A1jn-1820204824905618/… És kell majd egy cím is!

Feladva:2017-10-31 11:59
Tiszaújváros
1 000 Ft
Autós fém kulcstartó
Autós fém kulcstartó Mint a képen! De bármilyen más szöveggel és képpel is kérhető! Igazán egyedi ajándék!! Méret: 70 X 35mm A kép mérete: 25mm átmérőjű kör, vagy 38x20mm téglalap. A kép: Szublimációs-nyomtatóval nyomtava és hőpréssel készül. A kép felülete fényes, nem kopik le. A kulcstartó hátulja fényes, enyhén domború, nem lehet képet nyomtatni rá!! ÁR: 1.000.- Fizetési lehetőségek: - átutalás - rózsaszín csekk (ha nem tudsz utalni, a feladónak fizetni kell érte) - postán borítékban (ha nem tudsz utalni) - utánvétel Postaköltség: Előre utalás után postai küldeményként: Sima Posta : 150.- a Vevő felelősségére!!! Ajánlott: 450.- Elsőbbségi levél + 35.- Posta csomagautomata 490.- (érte kell menni) Postán maradó 450.- (borítékban, érte kell menni) Vaterafutár 950.- (Vaterán kell megvenni Posta házhoz szállítás) MPL 1090.- (Posta házhoz szállítás) 11600006-00000000-78279148 Erste BANK Számlatulajdonos: Guruló-ló kft Utánvételes csomag költsége: MPL futárszolgálattal: 1.440.- Postán maradón: 1.340.- Posta csomagautomatába: 950.- Tiszaújvárosban ingyenes kiszállítás, átvehető előre megbeszélt időpontban . A környező településekre 5.000 forint fölötti vásárlásnál ingyenes kiszállítás. 10.000 forint fölötti vásárlásnál ingyenes postaköltség (kivéve az utánvételes rendelést!)! Rendelés: lilidizajn@freemail.hu 30 / 4567 241 Facebook: Lili Dizájn Nézze meg többi termékünket is: https://www.facebook.com/Lili-Diz%C3%A1jn-1820204824905618/?pnref=lhc És kell majd egy cím is!

Feladva:2017-10-30 19:11
Tiszaújváros
1 500 Ft
Egyedi névre szóló, fényképes teaház díszdoboz
Egyedi névre szóló, fényképes teaház díszdoboz lézergravírozóval vágott rétegelt lemezből Bármilyen képpel és szöveggel is rendelhető! Igazán egyedi ajándék!! Bármilyen alkalomra ! A kép illusztráció! A megrendeléskor a vevő saját elképzelése után, saját képpel kapja a díszdobozt! Méret: 70 x 75 x 175mm Anyaga: Lézergravírozóval vágott rétegelt falemez. A kép: A vevő által választott képpel, lézeres Led-nyomtatóval nyomtava és hőpréssel készül. ÁR : 1.500.- Postaköltség: Előre utalás után postai küldeményként: Posta csomagautomata 490.- (érte kell menni) Postán maradó 550.- (borítékban, a vevő felelősségére, érte kell menni) Vaterafutár 950.- (Vaterán kell megvenni Posta házhoz szállítás) Postán maradó csomag 850.- (érte kell menni) MPL 1090.- (Posta házhoz szállítás) 11600006-00000000-78279148 Erste BANK Számlatulajdonos: Guruló-ló kft Vagy befizeted rózsaszín csekken, vagy elküldöd borítékban ...ha nem tudsz utalni... Utánvételes csomag költsége: MPL futárszolgálattal: 1.440.- Postán maradón: 1.340.- Posta csomagautomatába: 950.- Tiszaújvárosban ingyenes kiszállítás, átvehető előre megbeszélt időpontban . A környező településekre 5.000 forint fölötti vásárlásnál ingyenes kiszállítás. 10.000 forint fölötti vásárlásnál ingyenes postaköltség (kivéve az utánvételes rendelést!)! Rendelés: lilidizajn@freemail.hu 30 / 4567 241 Facebook: Lili Dizájn Nézze meg többi termékünket is: https://www.facebook.com/Lili-Diz%C3%A1jn-1820204824905618/?pnref=lhc És kell majd egy cím is!